Garantievoorwaarden WAXOYL 100 Plus / Glaze Gard.

 

Garantiekaart

Garantiekaart

 

Wij garanderen de werking van Waxoyl 100 Plus  voor een periode van 3 jaar, indien aangebracht bij een Waxoyl Professional dealer. Deze garantie is van  toepassing op nieuwe wagens binnen drie maanden na ingebruikname.

 

Is de auto OUDER dan 3 maanden, dan geldt een garantie van 2 jaar.

 

Alle delen die tengevolge van een ongeval gerepareerd of vervangen worden, dienen onverwijld door een officiële Waxoyl dealer met Waxoyl 100 Plus / Glaze Gard behandeld te worden.

Indien er gedurende de garantieperiode een waarneembaar verbleken van de laklaag, of een merkbaar teruglopen van de glans optreedt, dan verbindt Waxoyl AG zich ertoe samen met de dealer die de behandeling uitvoerde, uw wagen gratis opnieuw te behandelen.

Inbranding in de lak door vogel uitwerpselen komt niet in aanmerking voor garantie. Deze lakvervuiling moet direct verwijderd worden aangezien deze in korte tijd schade kan veroorzaken. Kijk op onderhoud voor het verwijderen van deze vervuiling.

 

Wilt u de garantie verlengen naar vijf jaar, vraag dan uw dealer naar de voorwaarden.

 

De garantiekaarten zijn uniek genummerd, alleen als u in het bezit bent van een garantiekaart komt u in aanmerking van de garantie.Vraag uw dealer naar uw garantiekaart.

 

Als uw auto  met Waxoyl 100 Plus / Glaze Gard behandeld werd, dient u een garantiekaart te hebben ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn, vraag er dan naar bij uw dealer.